3-zitsbank Giant

Strakke en kubistische lijnen worden uitstekend gecombineerd bij de Montèl Giant. De bank is het toppunt van een modern en... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Strakke en kubistische lijnen worden uitstekend gecombineerd bij de Montèl Giant. De bank is het toppunt van een modern en tijdloos design en nodigt tegelijkertijd uit om er heerlijk in neer te ploffen. De bank is verkrijgvaar in een groot aantal kleuren en door een opvallende kleur te kiezen creeer je een echte blikvanger in je huiskamer. Mocht je liever gaan voor een neutrale, coole tint dan kun je weer helemaal los gaan met kleuren en printjes in de sierkussens.

Reviews voor 3-zitsbank Giant

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.