Navigatie
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • Klanten geven ons een 9+
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

Gratis 3D-ontwerp van jouw droomkast

Wil je graag een kast op maat, helemaal ingedeeld naar jouw wensen? Dan kun je bij één van onze woon- of slaapadviseurs terecht. Samen ontwerp je jouw ultieme droomkast.

Wat kun je verwachten?

Maak hieronder een afspraak en geef aan of je op zoek bent naar een kast voor je slaap- of woonkamer. Meet alvast de maten op van de plek waar de kast komt te staan en verzamel eventueel al foto's of ideeën van kasten of stijlen die je mooi vindt. Tijdens de afspraak leg je je wensen voor aan onze designadviseurs. Na de intake kan het ontwerpen beginnen. Ontvang een volledig 3D-ontwerp in kleur met een uitgewerkte offerte.

3D-ontwerp
Furnplan

Made in Germany

Wij hebben de kledingkast die altijd past! Nolte kasten zijn helemaal naar wens samen te stellen, zodat er altijd een perfecte kast voor jou is. Laat één van onze kastenspecialisten je verrassen met een 3D-ontwerp van jouw droomkast of kom eerst inspiratie opdoen in onze Nolte Inspiratiestudio, de grootste van Nederland.

Nolte
Nolte
Nolte
Nolte
Nolte

Kwaliteit & duurzaamheid

Ontworpen en geproduceerd in België: bij Saunaco staan kwaliteit en duurzaamheid bovenaan, met als doel dat jouw meubels jarenlang mooi blijven. Maatwerk tot in de kleiste details. Laat een 3D-ontwerp maken en ontdek de oneindige mogelijkheden voor jouw interieur.

Saunaco
Saunaco
Saunaco
Saunaco