Beddinghouse

Wil je van jouw beddengoed een ware eyecatcher maken? Ga dan voor de uitgebreide collectie van Beddinghouse. Het Nederlandse familiebedrijf Beddinghouse uit Lisse ontwerpt en produceert het mooiste bedtextiel voor merken als Oilily, Rivièra Maison en Auping. Daarnaast ontwikkelen ze ook voor hun eigen merken Beddinghouse, Kardol en KAAT Amsterdam. De collectie bestaat niet alleen uit dekbedovertrekken, maar ook uit hoeslakens, moltons, sierkussens, spreien en handdoeken. Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gepresenteerd, geïnspireerd op de laatste mode- en interieurtrends. 

Nieuwsgierig geworden? Je voelt, ziet en ervaart de collectie van Beddinghouse op onze slaapkamerafdeling op de 4e etage van CASBA.

 

Personal Shopping

Zeven dagen per week kun je spontaan bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van alle tijd en aandacht van één van onze adviseurs? Maak dan hier een Personal Shopping afspraak. Geef bij het maken van de afspraak jouw wensen door en wij bereiden je afspraak alvast voor, zodat we je echt persoonlijk advies kunnen geven.