Navigatie
  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

Bijzettafel Lugo

Bijzettafel Lugo: bijzettafel van zwart acaciahout bij Trendhopper. Het design van de houten bijzettafel is elegant eenvoudig. Zie je de... Meer lezen

Kies voor CASBA

  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • Eigen bezorg- & montageservice
  • 20.000 m2 showroom

Productinformatie

Bijzettafel Lugo: bijzettafel van zwart acaciahout bij Trendhopper. Het design van de houten bijzettafel is elegant eenvoudig. Zie je de diepzwarte finish van het acacia en erdoorheen de rijke structuur van dit duurzame hout? De mooie afwerking is mede verantwoordelijk voor de uitstraling van bijzettafel Lugo. Zo'n bijzettafel in zwart geeft een luxe touch aan een modern interieur. Lugo is eigentijds en toch tijdloos door de aandacht voor details, zoals de schuine randafwerking en fraaie zwartmetalen tafelpoten, bekend als u-poten of sledepoten. Het tafelblad van de zwarte bijzettafel is 40 cm hoog en eronder vind je een handig opbergvak, waarin je bijvoorbeeld magazines en de afstandsbediening van je televisie kunt opruimen. Lugo is een bijna vierkante bijzettafel van 60 x 70 cm die je door z'n vorm en formaat ook als hoektafel en salontafel kunt gebruiken. Overigens kun je een rechthoekige variant van deze zwarte tafel kopen: salontafel Lugo van 120x 70 cm. Bijzettafel Lugo is onderdeel van een serie kasten en tafels. Zoek op Lugo om de andere meubels uit de Lugo-collectie bij Trendhopper te zien. Bijzettafel Lugo kopen? Dat kan nu in deze webshop of in een woonwinkel. Voor de dichtstbijzijnde Trendhopper: klik op Vestigingen. 

Reviews voor Bijzettafel Lugo

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.