Navigatie
  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

We missen je, lieve CASBA shopper

Helaas zijn de deuren van onze winkel tijdelijk gesloten. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat we jou niet meer onze gangbare service en wooninspiratie kunnen bieden, maar samen maken we er het beste van. Dit doen wij door ons de komende tijd extra te focussen op onze webshop en het delen van wooninspiratie via Facebook, InstagramPinterest en YouTube. Via casba.nl shop je gewoon zoals je van ons gewend bent, 24 uur per dag en lekker vanaf je bank.

CASBA bij je thuis

CASBA komt deze winter naar je toe! Nu het leven zich vooral in huis gaat afspelen, helpen we je graag er een echt, sfeervol thuis van te maken. Daarom blijven we je ook in deze bijzondere tijd voorzien van goed en persoonlijk woon- en slaapadvies. Zo kun je thuis proefzitten of -liggen op een eetkamerstoel, matras of bank en de kleurstalen bekijken. Tijdens de vorige lockdown mochten we al veel klanten thuis adviseren. Wil je CASBA bij je thuis zelf ervaren? Maak dan een afspraak hieronder!

Hoe maak je een afspraak?

Ga naar casba.nl/afspraak, kies een dag en tijd en geef alvast aan wat je woonwensen zijn

Of bel naar 071-5899346 en maak telefonisch een afspraak

Alle mogelijkheden op een rij

  • Shop 24/7 vanuit huis via casba.nl, laat je bestelling thuisbezorgen of kom je items afhalen via Click & Collect
  • Thuis proefzitten en de (stof)stalen bekijken is geen enkel probleem. Maak een afspraak voor advies aan huis en een van onze ervaren adviseurs komt op veilige wijze naar je toe
  • Kijk vanuit huis live mee met het ontwerp van jouw slaapkamerkast of wandmeubel en zie jouw wensen tot leven komen
  • Zoek je een koopje? Onze online outlet is weer aangevuld. Kijk snel op casba.nl/outlet
  • Laat je inspireren door onze mooiste foto’s en video’s via Facebook, InstagramPinterest en YouTube
  • En natuurlijk mag je ons altijd bellen (071-5899346) en mailen ([email protected]) voor al je interieurvragen, woonwensen en bestellingen

Bezorgingen

Wil je jouw bestelling thuis laten bezorgen? Onze ervaren bezorgers zorgen ervoor dat je bestelling veilig en verantwoord wordt geleverd. Heb je vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 071-5899346 of mailen naar [email protected].

Alvast bedankt voor je begrip en we hopen je snel weer op een veilige en verantwoorde manier in onze mooie woonwinkel te ontvangen!

Pas goed op jezelf & hopelijk tot snel, lieve CASBA shopper!

Bij CASBA staat de zorg voor onze klanten en onze medewerkers voorop. Daarom volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en handelen we in lijn met de rijksregelgeving.