Navigatie
  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

Dressoir Vitoria

Dressoir Vitoria van Trendhopper is een halfhoge kast in hip, industrieel design van teakhout en metaal. Het dressoir heeft een... Meer lezen

Kies voor CASBA

  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • Eigen bezorg- & montageservice
  • 20.000 m2 showroom

Productinformatie

Dressoir Vitoria van Trendhopper is een halfhoge kast in hip, industrieel design van teakhout en metaal. Het dressoir heeft een luxe uitstraling. Dat komt door de visgraat inleg van deuren en ladefrontjes met oud teakhout. Deze manier van houtbewerking is terug van weggeweest en helemaal hot. Net als het werken met metaal om meubels in stoere stijl te maken. Hier zie je dat terug in het donkere metalen frame en de handgrepen met vintage afwerking. Dressoir Vitoria heeft 3 lades en 2 deuren met daarachter planken. De halfhoge kast is de ideale bergkast en een eyecatcher in je woonkamer. Het dressoir is 180 cm breed, 84 cm hoog en 45 cm diep. Het sfeervolle design van de Vitoria dressoir kast past goed tussen industriële meubels, geeft karakter aan een Scandinavisch interieur en matcht mooi met meubels in retro stijl. Ben jij fan? Bekijk dan de andere kasten en tafels uit deze serie meubels: woonprogramma Vitoria.

Reviews voor Dressoir Vitoria

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.