Eetkamerstoel North Cognac met wiel

Eetkamerstoel North Cognac van Trendhopper. Wil jij luxe eetkamerstoelen met armleuning en wieltjes om jouw eettafel? Neem North met zijn... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Eetkamerstoel North Cognac van Trendhopper. Wil jij luxe eetkamerstoelen met armleuning en wieltjes om jouw eettafel? Neem North met zijn geheel eigen stijl dan zeker in overweging. Je zult vorstelijk zitten op deze robuuste eetkamerstoel in cognac. Deze eetkamerstoelen met armleuning ogen industrieel en hebben stijlvolle moderne details. Stoer maar zacht is de cognac Zorro-bekleding die zorgt dat een set North-stoelen eruit ziet als suèdeleren eetkamerstoelen. Stoer en praktisch is het handvat aan de rugleuning waarmee je deze Trendhopper-eetkamerstoelen met wieltjes extra makkelijk onder tafel schuift. Het metalen frame met kruis van eetkamerstoel North Cognac is modern door de slanke vormgeving en zwarte afwerking. De sierstiksels in de rugleuning van deze eetkamerstoel in cognac zijn kenmerkend voor modern-industrieel design van stoelen. Eetkamerstoel North Cognac is er ook in groen en grijs. Eetkamerstoel North Cognac kopen bij Trendhopper kan direct in de webshop. Deze eetkamerstoel en andere Trendhopper-eetkamerstoelen bekijken kan in een woonwinkel. Lokaliseer de dichtstbijzijnde Trendhopper via menu-item Vestigingen.

Reviews voor Eetkamerstoel North Cognac met wiel

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Tips & advies

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Bezorging

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.