Navigatie
  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

Hanglamp Beer

Hanglamp Beer: een plafondlamp met beer eraan van Trendhopper. De hanglamp is zo donkerbruin dat het een nagenoeg zwarte lamp... Meer lezen

Kies voor CASBA

  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • Eigen bezorg- & montageservice
  • 20.000 m2 showroom

Productinformatie

Hanglamp Beer: een plafondlamp met beer eraan van Trendhopper. De hanglamp is zo donkerbruin dat het een nagenoeg zwarte lamp is. Dierendecoratie is hip en niet voor niks, want kijk hoe grappig deze berenlamp is! Ben jij dol op originele dingen voor je interieur en de laatste trends? Dan is deze hanglamp met beer echt wat voor jou. Zo'n design doet het overigens ook leuk als bedlamp. Komisch in jouw slaapkamer, maar natuurlijk nog geiniger in de kinderkamer. Wedden dat je kindje minder beren op de weg ziet als het gaat slapen er zo'n sterke, vriendelijke beer aan het nachtlampje waakt? Ook leuk: geef hanglamp beer een plekje boven het bureau in de kinderkamer. Dan is spelen en huiswerk maken op de kinderkamer altijd beregezellig. De kunststof beer aan deze Trendhopper-hanglamp is zo'n 38 cm hoog, circa 13 cm breed en ongeveer 14 cm diep. Het snoer van is ongeveer 100 cm lang. De hanglamp is in hoogte verstelbaar en niet dimbaar. Hanglamp Beer kopen bij Trendhopper? Dat kan nu in deze webshop of in een woonwinkel. De dichtstbijzijnde Trendhopper vind je via menu-item Vestigingen. Waar je hanglamp beer ook haalt: schaf erbij een lichtbron aan (fitting E27 met een maximaal wattage van 40 Watt).

Reviews voor Hanglamp Beer

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.