Navigatie
  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

Highboard Lugo

Highboard Lugo: zwarte kast bij Trendhopper gemaakt van acacia. Het design van deze houten kast is elegant eenvoudig. Zie je... Meer lezen

Kies voor CASBA

  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • Eigen bezorg- & montageservice
  • 20.000 m2 showroom

Productinformatie

Highboard Lugo: zwarte kast bij Trendhopper gemaakt van acacia. Het design van deze houten kast is elegant eenvoudig. Zie je de diepzwarte finish van het acaciahout en daar doorheen de rijke structuur van dit duurzame hout? De mooie afwerking is mede verantwoordelijk voor de luxe uitstraling van highboard Lugo. Een halfhoge kast (140 cm) als deze kun je zomaar in een hotel tegenkomen en past perfect in jouw moderne interieur. Zwarte kast Lugo is eigentijds en tegelijk tijdloos door de aandacht voor details, zoals de subtiele, uitgefreesde handgrepen met een zachte ronding, de schuine randafwerking  en fraaie, zwartmetalen sledepoten. Door de indeling met open vakken, deuren en laden kun je alle kanten op met highboard Lugo: gebruik de zwarte kast als hoog dressoir, boekenkast of buffetkast in je woonkamer, werkkamer of eethoek. Voor wie dit type kast niet kent in het kort: wat is een highboard? Een opbergkast hoger dan een dressoir, oftewel een halfhoge tot hoge kast. Vaak op hogere pootjes dan andere kasten. Het zorgt dat een highboard minder massief oogt dan de doorsnee kast. Zoek op Lugo om de andere meubels uit de Lugo-collectie bij Trendhopper te zien. Highboard Lugo kopen? Dat kan nu in deze webshop of in een woonwinkel. Voor de dichtstbijzijnde Trendhopper: klik je op Vestigingen. 

Reviews voor Highboard Lugo

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.