Hoofdkussen Silvana Support Cristal

Hoofdkussen Silvana Support Cristal is een veerkrachtig en stevig hoofdkussen. Het Silvana Cristal hoofdkussen stevig is de op één na... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Hoofdkussen Silvana Support Cristal is een veerkrachtig en stevig hoofdkussen. Het Silvana Cristal hoofdkussen stevig is de op één na stevigste hoofdkussen uit de Silvana Support collectie. Het hoofdkussen is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent. Het Silvana hoofdkussen stevig is in de bovenvakken gevuld met Vita Talalay latex sticks gemengd met Comforel. Comforel is een hoogwaardige synthetische vulling die het hoofdkussen zacht en veerkrachtig maakt. De combinatie met Vita Talalay latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning. Door middel van een ritssluiting is de vulling naar eigen wens te doseren. De buitenkant bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en door de speciale behandeling met Aegis is het kussen bacterie-, schimmel, en huisstofmijtwerend. De neksteun van het Silvana hoofdkussen stevig is gemaakt van Vita Talalay latex. Deze latex is hoogwaardiger en soepeler dan standaard latex. De nekinkeping in de neksteun volgt het hoofd en de nek soepel waardoor een ontspannen lighouding wordt bereikt. Silvana hoofdkussen stevig is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Specificaties

  • Merk NLslaapt

Reviews voor Hoofdkussen Silvana Support Cristal

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.