Hoofdkussen Silvana Support Fluorine

Hoofdkussen Silvana Support Fluorine is het net wat stevigere Silvana Support kussen. Het Silvana hoofdkussen Fluorine beetje stevig is uitermate... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Hoofdkussen Silvana Support Fluorine is het net wat stevigere Silvana Support kussen. Het Silvana hoofdkussen Fluorine beetje stevig is uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. De bovenvakken van dit hoofdkussen zijn gevuld met Comforel & Nature Bamboo. Comforel zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met Nature Bamboo maakt het hoofdkussen nog beter ventilerend en vochtregulerend. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden. De buitenkant van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Aegis. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. De neksteun van het Silvana hoofdkussen beetje stevig is gemaakt van Vita Talalay latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen. Het Silvana hoofdkussen beetje stevig is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Specificaties

  • Merk NLslaapt

Reviews voor Hoofdkussen Silvana Support Fluorine

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.