Hoofdkussen Silvana Support Larimar

Hoofdkussen Silvana Support Larimar is het stevigste Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Larimar hoofdkussen is extra stevig (groen), het stevigste... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Hoofdkussen Silvana Support Larimar is het stevigste Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Larimar hoofdkussen is extra stevig (groen), het stevigste en dikste hoofdkussen uit de Silvana Support collectie. Uitermate geschikt voor op een stevig matras en wanneer je groter dan gemiddeld van postuur bent. In de bovenvakken is de Silvana hoofdkussen extra stevig gevuld met Vita Talalay latex-sticks. Vita Talalay is een hoogwaardige en goed ventilerende latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. De buitenkant van de Larimar is van 100% hoogwaardige katoen. Door de speciale Aegis behandeling is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend.Het Silvana hoofdkussen extra stevig heeft een neksteun van Vita Talalay latex. In vergelijking met reguliere latex is Vita Talalay soepeler en beter ventilerend. De nekinkeping zorgt ervoor dat de schouders goed aansluiten op het kussen. Hierdoor lig je altijd in de meest ontspanning lighouding. De Silvana hoofdkussen extra stevig is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Specificaties

  • Merk NLslaapt

Reviews voor Hoofdkussen Silvana Support Larimar

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.