MAATWERK

Salontafel Rolan

Naast variatie in hoogte is er ook alle mogelijkheid om salontafel Rolan te variëren met het materiaal van het blad.... Meer lezen

Kies voor CASBA

Wil je dit item in het echt zien?

Kom naar de winkel of maak een afspraak.

casba store

Specificaties

  • Merk Leolux

Productinformatie

Naast variatie in hoogte is er ook alle mogelijkheid om salontafel Rolan te variëren met het materiaal van het blad. Zo kun je kiezen voor een blad uit massief eiken of noten, in één van de vele olie- en beitskleuren uit de collectie, maar ook voor een blad van keramiek. De serie salontafels zijn leverbaar in vijf versies: 3 ronde, 1 ovale en 1 rechthoekige. Hoogte: 31 of 37cm. Poten: aluminium of gepoedercoat.

Reviews voor Salontafel Rolan

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Tips & advies

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Bezorging

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.