Navigatie

Salontafel Viby

Salontafel Viby: salontafel zwart en ovaal bij Trendhopper. Met deze salontafel van mangohout haal je onderscheidend design in huis. Het... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Salontafel Viby: salontafel zwart en ovaal bij Trendhopper. Met deze salontafel van mangohout haal je onderscheidend design in huis. Het tafelblad van salontafel Viby is ovaal, met een schuine (verjongde) rand en ligt ingeklemd tussen de slanke, cilindervormige tafelpootjes. Zowel het tafelblad als de tafelpoten zijn van mangohout gemaakt en afgewerkt met een subtiel glanzende zwarte finish. Doordat het tafelblad vervolgens is gezandstraald oogt Viby als een vintage salontafel. Een salontafel zoals Viby is altijd op z'n plek in moderne woonstijlen. Zo is deze salontafel een krachtige toevoeging aan een licht Scandinavisch interieur en een elegant tafeltje voor in een industrieel interieur. Zwarte salontafel Viby ovaal kopen, kan direct in deze webshop. Om deze en andere salontafels live te bekijken, ga je naar een Trendhopper woonwinkel. Voor de dichtstbijzijnde Trendhopper klik je op Vestigingen.

Reviews voor Salontafel Viby

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.