Navigatie

TV Meubel Lugo Medium

Tv-meubel Lugo medium: tv-meubel in zwart acaciahout van 165 cm breed bij Trendhopper. Het design van deze zwarte kast voor... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Tv-meubel Lugo medium: tv-meubel in zwart acaciahout van 165 cm breed bij Trendhopper. Het design van deze zwarte kast voor je televisie is elegant eenvoudig. Zie je de diepzwarte finish van het acacia en daar doorheen de rijke structuur van dit duurzame hout? De mooie afwerking is mede verantwoordelijk voor de luxe uitstraling van tv-meubel Lugo. Een tv-kast in zwart geeft een luxe touch aan een modern interieur. Tv-meubel Lugo is eigentijds en tegelijk tijdloos door de aandacht voor details, zoals de subtiele, uitgefreesde handgrepen met een zachte ronding, de schuine randafwerking en fraaie zwartmetalen sledepoten. Een veelzijdig, zwart tv-meubel cq opbergkast voor je woonkamer of slaapkamer. Een lage kast (50 cm) die door het praktische ontwerp met een uitsparing voor snoeren in de achterwand, 1 deur, 2 laden en 45 cm diepte een goede kast is voor apparatuur en voor het opruimen van bijbehorende accessoires. Tv-meubel Lugo medium is er ook als klein tv-meubel 130 cm en tv meubel 200 cm en er zijn meer kasten en tafels. Zoek op Lugo voor andere meubels uit de Lugo-collectie bij Trendhopper. Tv-meubel Lugo medium kopen? Dat kan nu in deze webshop of in een woonwinkel. Voor de dichtstbijzijnde Trendhopper: klik op Vestigingen. 

Reviews voor TV Meubel Lugo Medium

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.