Navigatie
  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

TV Meubel Lugo Small

Tv-meubel Lugo small: tv-meubel in zwart acaciahout van 130 cm breed bij Trendhopper. Het design van de zwarte kast is... Meer lezen

Kies voor CASBA

  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • Eigen bezorg- & montageservice
  • 20.000 m2 showroom

Productinformatie

Tv-meubel Lugo small: tv-meubel in zwart acaciahout van 130 cm breed bij Trendhopper. Het design van de zwarte kast is elegant eenvoudig. Zie je de diepzwarte finish van het acacia en erdoorheen de rijke structuur van dit duurzame hout? De mooie afwerking is mede verantwoordelijk voor de uitstraling van tv-meubel Lugo. Een tv-kast in zwart geeft een luxe touch aan een modern interieur. Tv-meubel Lugo is eigentijds en toch tijdloos door de aandacht voor details, zoals subtiele, uitgefreesde handgrepen met zachte ronding, schuine randafwerking en fraaie zwartmetalen sledepoten. Naast tv-kast is deze Lugo ook ook een opbergkast, want het tv-meubel in zwart acacia geeft je plek voor televisie-apparatuur en voor het opruimen van bijbehorende accessoires. De lage kast (50 cm hoog, 45 cm diep) is namelijk praktisch ingedeeld met een open vak met glasplaat in het midden en uitsparing voor snoeren en 2 laden. Tv-meubel Lugo small is er ook als tv-meubel medium (165 cm), tv-meubel large 200 cm en er zijn meer kasten en tafels. Zoek op Lugo om de andere meubels uit de Lugo-collectie bij Trendhopper te zien. Tv-meubel Lugo small kopen? Dat kan nu in deze webshop of in een woonwinkel. Voor de dichtstbijzijnde Trendhopper: klik op Vestigingen. 

Reviews voor TV Meubel Lugo Small

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.