Navigatie

TV-meubel Vitoria

Tv-meubel Vitoria van Trendhopper is een tv-kast met 3 lades en 1 groot, open vak in industrieel design van teakhout... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Tv-meubel Vitoria van Trendhopper is een tv-kast met 3 lades en 1 groot, open vak in industrieel design van teakhout en metaal. Het tv-dressoir heeft een luxe uitstraling. Dat komt door de visgraat inleg van de planken en ladefrontjes met oud teakhout. Het stoere element in deze industriële kast voor je televisie is het donkere metalen frame en de handgrepen met vintage afwerking. Het tv-meubel is 160 cm breed, 50 cm hoog en 45 cm diep. 

Reviews voor TV-meubel Vitoria

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.