Wandrek James rond

Wandrek James van Budget Home Store is een wandrek van metaal met mangohout en is een echte eyecatcher aan jouw... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Wandrek James van Budget Home Store is een wandrek van metaal met mangohout en is een echte eyecatcher aan jouw muur. De speelse indeling van het wandrek maakt het een leuke manier om mooie deco of accessoires te showen. Het wandrek wordt gemonteerd geleverd, je hoeft deze dus niet meer in elkaar te zetten, alleen nog met 2 schroeven aan de wand te hangen, en klaar ben je!

Reviews voor Wandrek James rond

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.