Hoofdkussen Wave Visco 40 X 50

De Silvana Wave Visco is een stevig drukverlagend traagschuim kussen, die zich langzaam aanpast aan de contouren van het hoofd.... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

De Silvana Wave Visco is een stevig drukverlagend traagschuim kussen, die zich langzaam aanpast aan de contouren van het hoofd. Daarnaast is het kussen dankzij de golvende vorm zowel aan de hoge als aan de lage kant te gebruiken. Hierdoor kun je nog altijd kussen welke dikte het beste bij jou past. De buitenkant van het kussen is gemaakt van soepel en zacht dubbeldoek van katoen/polyester. De Silvana Wave Visco is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen de traagschuim kern.

Specificaties

  • Merk Silvana

Reviews voor Hoofdkussen Wave Visco 40 X 50

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.