Vacature woonadviseur

Als woonadviseur (m/v) bij CASBA Wonen & Slapen laat je dagelijks de meest uiteenlopende woonwensen uitkomen. Dit doe je door goed te luisteren en de woonwensen van de klant in kaart te brengen. Vervolgens geef je de klant advies en maak je een feestje van het kopen van een nieuw interieur. Daarnaast zorg je er samen met het team voor dat de winkel er altijd top uit ziet. Samen met je collega’s draag je bij aan een inspirerende winkelbeleving en de best mogelijke service aan onze klanten. Klanten blij maken met mooie meubels, dat is waar jij het voor doet!

Je werkzaamheden

  • Proactief benaderen van klanten
  • Woonwensen van klanten omzetten naar een aankoop
  • Meubels monteren en demonteren in de winkel
  • Verantwoordelijk voor een inspirerende en aantrekkelijke showroom

Wie zoeken wij?

Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Verder ben je handig, gemotiveerd, representatief en collegiaal. Dat laatste laat je vooral zien door jouw flexibele inzetbaarheid en je bereidheid om er samen met jouw collega's iedere dag een feestje van te maken voor de klant.

Werken op zaterdag, zondag en feestdagen (tweede paasdag, hemelvaartsdag, tweede pinksterdag en tweede kerstdag) vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dagen zijn waarop je de meeste klanten kunt helpen.

Daarnaast heb je minimaal MBO werk- en denkniveau en 1 – 3 jaar relevante commerciële werkervaring. 

Wat bieden wij?

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Goede werksfeer in een familiebedrijf
  • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen
  • Een actieve personeelsvereniging en verschillende personeelsfeestjes
  • Personeelskortingen in al onze winkels (CASBA, Budget Home Store, Auping Store en Trendhopper)

CASBA Wonen & Slapen

CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude is dé multibrand woonwinkel van Zuid-Holland. Sinds 1980 inspireren wij onze gasten met een uitgebreide collectie woon-, slaap- en designmeubelen. Bij CASBA Wonen & Slapen vind je de mooiste merken onder één dak. Zo kun je bij ons terecht voor Trendhopper, Leolux, Montèl, bert plantagie, Henders & Hazel, XOOON, Zuiver, Auping en nog veel meer. Daarnaast vallen ook Budget Home Store Zoeterwoude en Auping Store Leiderdorp onder CASBA Wonen & Slapen.

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan zien wij jouw CV met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Vacature woonadviseur’ graag tegemoet. Je kunt solliciteren door te mailen naar [email protected].