Werken bij

Staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel? Werk jij graag met de mooiste merken en laat jij het liefst woonwensen uitkomen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij CASBA Wonen & Slapen doen wij er alles aan om onze klanten blij te maken met een sfeervol huis. Help mee en laat woondromen uitkomen, met de persoonlijke hulp en aandacht van al onze specialisten.

Onze winkels zijn CASBA (Zoeterwoude), Budget Home Store (Zoeterwoude), Auping Store (Leiderdorp) en Trendhopper (Utrecht). Klik hieronder direct door op de vacature(s) of stuur gerust een open sollicitatie naar [email protected] voor een van onze andere afdelingen.

Welkom bij de CASBA familie

CASBA is een familiebedrijf en dat dragen we ook graag uit. Zodra je bij ons komt werken, ben je onderdeel van deze familie! Het is inmiddels traditie om vanuit het bedrijf een familiedag te organiseren, waar je bijvoorbeeld je partner en eventueel (klein)kinderen meeneemt. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging die door het jaar heen activiteiten bedenkt, zoals een pubquiz, barbecue, borrel, noem het maar op.

Erkend stagebedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden op meerdere afdelingen stageplekken, zoals op de verkoop, styling, interieuradvies, klantenservice, logistiek, marketing en administratie. Interesse in een stage? Mail je cv en motivatie naar [email protected].

Verkoper

Budget Home Store Zoeterwoude

Direct solliciteren
Trendhopper

Open sollicitatie

CASBA Wonen & Slapen

Solliciteer hier

Stage lopen

CASBA Wonen & Slapen

Stage