Matrassen en toppers

Een nieuw matras, een nieuwe topper: dat kan het verschil maken voor een goede nachtrust. Gemiddeld gaat een matras zo’n acht tot tien jaar mee. Een goed matras zorgt voor optimale ondersteuning voor jouw lichaam én slaaphouding. Welk type matras je nodig hebt, hangt af van meerdere zaken. Ben je lang of klein? Heb je last van allergieën zoals huisstofmijt? Heb je last van je rug of nek? En wil je liever een zacht of juist een stevig matras?

Wanneer koop je een topper?

Een topper of topmatras biedt een extra comfortlaag en zorgt ervoor dat je onderliggende matras langer meegaat. Vaak heeft een topper een afneembare tijk, die je gemakkelijk kunt wassen. Ook is een topper lichter en handzamer: handig met het omdraaien! In onze collectie zijn er toppers die bij een boxspringset horen en losse toppers voor een bed verkrijgbaar.

Heb je een tweepersoonsbed met twee losse matrassen? Dan zorgt de topper ervoor dat je geen last hebt van de kier tussen de matrassen.

Proefliggen op matrassen en toppers

Bij CASBA Wonen & Slapen is er altijd een matras of topper voor jou. Onze slaapspecialisten luisteren goed naar je voorkeuren en laten je vervolgens proefliggen. Kies uit diverse maten, van een eenpersoonsmatras van 80 cm tot een kingsize matras van 240 cm. Voor extra comfort kun je kiezen voor een topper. Ook hier zijn er diverse maten verkrijgbaar.