Opbergruimte voor ieder interieur

Soorten kasten

Kasten bieden extra opbergruimte, maar geven je woning ook karakter. Kies voor een kast die past in je interieur en bij jouw woonstijl. Let goed op de afmetingen van de kast en bedenk vooraf wat voor kast je wil hebben. Zo kun je de televisie op een tv-meubel, dressoir of lowboard zetten. En je servies kan in een buffetkast, broodkast of highboard. Zoek je een kast die lekker opvalt? Kijk dan eens naar een roomdivider, barkast of wijnkast.

Opbergen of tentoonstellen

Wil je spullen opbergen, tentoonstellen of een combinatie van beide? Als het puur gaat om opbergen, dan is een bergkast, ladekast of wandkast een logische keuze. Mooie accessoires, zoals vazen, fotolijsten en klokken, mogen gezien worden! Kies dan voor een vitrinekast of een wandkast met open vakken.

Op maat gemaakt

Bij CASBA zijn er veel mogelijkheden om een uniek meubel aan te schaffen. Bij modulaire kasten zoals de systemen van Saunaco en Karat kun je de vorm, indeling en kleur van je kast zelf samenstellen. Heb je jouw favoriete kast gevonden? Bestel het dan vandaag nog online via CASBA. Meer inspiratie of hulp nodig? Bekijk de collectie diverse kasten bij ons in de winkel.