CASBA Interieuradvies

Ga jij voor een nieuw interieur of zoek je een specifiek meubel? Dan ben je bij CASBA aan het goede adres. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen of verschuiven in huis, onze ervaren interieuradviseurs denken graag met je mee.

Interieuradvies

Het interieuradvies bij CASBA wordt ingevuld op basis van jouw wensen. Het begint met een telefonische intake, hierna wordt je uitgenodigd in de winkel om met een van onze interieuradviseurs in gesprek te gaan. Het advies kan inclusief het tekenen van je interieur tot een 3D-ontwerp zijn, maar kan ook puur gericht zijn op het uitkiezen van de juiste meubels in stoffen en kleuren die bij je passen. Plan een afspraak in voor interieuradvies voor 149,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je uiteindelijke aankoop*.

Auping
Auping
Auping

Inspiratie in onze winkel

Voor inspiratie nodigen we je uit in onze winkel óf kun je hieronder vanaf je bank een voorproefje zien. Onze stijlstudio’s op de begane grond bij CASBA laten drie woonstijlen in detail zien. Regelmatig worden de stijlstudio's in een nieuw jasje gegoten.

Team van interieuradviseurs

Ons team van interieuradviseurs helpt je graag om van je huis een thuis te maken.. Dankzij hun diverse skills en persoonlijke favorieten is er altijd iemand die bij je past.

*Wanneer je binnen 3 maanden een aankoop van minimaal 1500,- doet bij CASBA, worden de kosten van je interieuradvies op je aankoopbedrag in mindering gebracht.