Onderhoud voor je meubels

Door je meubels te onderhouden met de juiste middelen blijven ze langer mooi. Zo kun je nog langer genieten van je meubels! Shop hier de juiste producten voor onderhoud aan meubels van hout, stof, leder, microleder, RVS, metaal of MDF.

Houten meubels

Hout is een natuurproduct, hierdoor kan het op een gegeven moment droog worden of kunnen er kleine scheuren ontstaan. Dan is het tijd voor meubelolie! Houten meubels maak je als eerste schoon met Woodclean. Deze houtreiniger is de voorbehandeling, hierna kun je aan de slag met onderhoudsmiddelen voor hout. Gebruik Woodclean op alle houtsoorten met een olie-, lak- of waslaag. Na de voorbehandeling wrijf je de meubels in met meubelolie en veeg je het na met een schone doek. Kleine oppervlakkige krassen camoufleer je op deze manier. Op de onderhoudsmiddelen staat ook een gebruiksaanwijzing.

Lederen meubels

Speciaal voor leder is er Leather Cleaner, een milde reiniging op waterbasis voor vuil en vlekken. Ook dit is ter voorbehandeling voor bijvoorbeeld Leather Care & Protection.

Leer meer over het juiste onderhoud voor jouw meubels, bekijk de tips van onze adviseurs!