Navigatie
  • Klanten geven ons een 9+
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

Betaalbare meubels in de CASBA Outlet

Op zoek naar een koopje? Shop dan in onze online outlet. Hier vind je betaalbare meubels van merken als Trendhopper, Henders & Hazel, UrbanSofa, Leolux en meer. Vergeet niet regelmatig te kijken, want het aanbod vullen we continu bij!

Bestel eenvoudig online

Iets leuks gevonden? Bestel het dan vandaag nog eenvoudig online, want op alles in de outlet geldt op is op! Je kunt het meubel zelf gemonteerd afhalen of laten bezorgen. Toch niet helemaal gevonden wat je zocht? Bekijk onze volledige collectie online of kom gezellig langs in onze winkel.

Kom naar de CASBA Outlet

Wil je de showroommodellen in het echt zien en proefzitten? Kom dan naar de CASBA Outlet en neem je favoriete showroommodel meteen mee! Krijg tot 70% korting op showroommodellen en overtollige voorraden van jouw favoriete woonmerken, zoals Montèl, Natuzzi, Trendhopper, UrbanSofa en nog veel meer. ⁠ De modellen en voorraden worden wekelijks aangevuld.

De outlet is te vinden in het oude pand van Ton van Bemmelen Sports (Rijndijk 4, Hazerswoude-Rijndijk), 30 meter naast de hoofdingang. De outlet is geopend op zaterdag en zondag. Heb je iets leuks gezien buiten deze openingstijden? Bij je bezoek aan CASBA Wonen & Slapen kun je dit aangeven, een van onze adviseurs loopt graag met je mee naar de CASBA Outlet.