Nolte

Wij hebben de kast die altijd past! Nolte kasten zijn namelijk helemaal naar wens samen te stellen, zodat er altijd een perfecte kast voor jou is. Nolte is een van de grootste kasten- en slaapkamerproducenten van Europa. Het assortiment bestaat uit schuifdeurkasten, draaideurkasten, nachtkastjes, commodes en bedden. Laat één van onze kastenspecialisten je verrassen met een 3D-ontwerp van jouw droomkast of laat je eerst inspireren in onze Nolte Inspiratiestudio. Nergens anders dan bij CASBA vind je zo'n groot aanbod van het merk Nolte.  

Made in Germany

De kasten van Nolte worden ontworpen en gemaakt in Duitsland. Dit zorgt ervoor dat zelfs in het geval van maatwerk de kasten snel geleverd én gemonteerd kunnen worden. 

Nieuwsgierig geworden? Je voelt, ziet en beleeft de collectie van Nolte op onze slaapkamerafdeling op de 4e etage van CASBA. 

Personal Shopping

Zeven dagen per week kun je spontaan bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van alle tijd en aandacht van één van onze adviseurs? Maak dan hier een Personal Shopping afspraak. Geef bij het maken van de afspraak jouw wensen door en wij bereiden je afspraak alvast voor, zodat we je echt persoonlijk advies kunnen geven.