Let spring begin

Lentetransformatie

Transformeer je knusse winterhuis tot een fris lenteparadijs. De lente is begonnen en het is weer langer licht buiten, dus gooi die gordijnen maar open en zeg het zonnetje gedag! Start met een uitgebreide schoonmaaksessie en maak ruimte voor een fris lente-interieur! Dit is het seizoen van een nieuwe start: planten bloeien op, kalfjes rennen door de wei en je huis krijgt een frisse makeover.

Let spring begin

Pop of color

Bij een lente-interieur kun je alle kanten opgaan. Houd je van een rustige woonstijl? Blijf dan dicht bij pastel- en natuurlijke tinten. Wil je juist een luxere uitstraling en een echt statement maken, wees dan niet bang voor fellere kleuren! Vervang je fauteuil voor een knalgeel exemplaar, bekleed je bank met vrolijke sierkussens met print of verf een muur blauw of groen. Al deze kleuren zijn de ultieme mood booster!

Let spring begin

Live life in full bloom

Ken je dat gevoel wanneer je buiten loopt en je ziet de krokussen en narcissen tevoorschijn komen? Haal dat gevoel in huis en geef je interieur een botanische mix met prachtige bloemenprint kussens, plaids, tafelkleden en vazen. Bloemen en planten zijn een must voor je voorjaarsdecor! Neem ook eens een kijkje in onze nieuwe Essenza Home collectie voor unieke natuurprints in je slaapkamer.

En dan het allerbelangrijkste: geniet van jouw lente-interieur makeover, wees creatief en zorg voor een thuis waar je trots op kan zijn. Zo kun jij het hele seizoen genieten van jouw prachtige voorjaarsstulpje.