Stressless

De grootste én mooiste Stressless Concept Store is te vinden bij CASBA. In de Concept Store staat de ruimste keuze uit de totale comfortcollectie van Stressless. Daarnaast heeft de Stressless Concept Store van CASBA in 2021 de award gewonnen voor de mooiste store van Nederland en de tweede mooiste store van Europa. 

Noorse kwaliteit sinds 1934

De meubels van Stressless staan voor ultiem comfort. Onder het soepele leer en de zachte stof zit superslimme technologie verstopt, wat ervoor zorgt dat de meubels compleet naar het lichaam vormen. Sinds 1934 worden de Stressless meubels gemaakt in Noorwegen. De fabriek staat op een prachtige plek omgeven door fjorden en bergen. Dit is waar de ontwerpers van Stressless hun inspiratie vinden voor de unieke ontwerpen en waar vakmanschap en passie voor meubels al generaties lang wordt doorgegeven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie van Stressless? Voel, zie en beleef meer dan 30 fauteuils, banken, eetkamerstoelen en bureaustoelen in de Stressless Concept Store op de vierde etage van CASBA.

Video

Neem alvast een kijkje in de grootste en mooiste Stressless Concept Store van Nederland met onze videotour.

Personal Shopping

Zeven dagen per week kun je spontaan bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van alle tijd en aandacht van één van onze adviseurs? Maak dan hier een Personal Shopping afspraak. Geef bij het maken van de afspraak jouw wensen door en wij bereiden je afspraak alvast voor, zodat we je echt persoonlijk advies kunnen geven.