Cadeaus voor Valentijnsdag

Romantisch Retro Roze

Op Valentijnsdag mag je best flink uitpakken en daar mag een romantisch gedekte tafel zeker niet ontbreken. Kijk mee met onze mooie pinkspiration voor Valentijn!

Romantisch Retro Roze voor Valentijnsdag

Bij romantiek kun je denken aan roze en rode kleuren en bloemen. Daar kun je oneindig veel kanten mee op. Dit jaar gaan wij voor een dromerige, retro roze look. Of je nu met je partner, vrienden of familie Valentijnsdag viert: het blijft een goede gelegenheid om je tafel en jezelf mooi aan te kleden. Jouw valentijnsdate verrassen met een prachtig diner? Lees hier hoe je jouw perfecte valentijnstafel tot leven laat komen en shop de leukste cadeaus voor Valentijn in onze accessoires- en keukenshop op de begane grond.

Romantisch thuisdiner

Romantisch thuisdiner

Er gaat niets boven een romantisch, knus thuisdiner. Begin met een mooi kleed over je tafel, hier hebben we een poederroze plaid gebruikt. Yes, een plaid! Niet iedereen heeft voor elke gelegenheid een tafelkleed, dus trek je kast open en misschien vind je nog wel een mooie sprei, plaid of een oud laken.

Tijd voor de borden, de prachtige keramieken borden die je hier ziet staan te wachten op culinaire verrassingen. De borden zijn omringd met roségouden bestek om in de ‘vintage roze’ stemming te blijven. Pak ook zeker uit met mooie drankglazen, er valt tenslotte iets te vieren! Kies voor een geribbeld champagneglas om zo heerlijk van je aperitivo te genieten.

Every piece is unique

Dan missen we nog één ding… flowers! Rode rozen zijn mooi en passen altijd bij het thema, maar hoe leuk is het om te variëren met andere bloemen? Zet je favoriete bloemen op tafel of maak gebruik van kunstbloemen gecombineerd met gekleurd pampas. Op onze accessoiresafdeling vind je allerlei soorten kunstbloemen en -planten. Creëer een mooie bos en leg ze tussen het servies. En voilà! Je gezellige, romantische valentijnsdate kan beginnen.

Every piece is unique and so are you