Betalen

In de CASBA webshop en in de winkel kun je gemakkelijk en veilig betalen met:

  • iDeal
  • Creditcard (MasterCard en VISA)
  • Maestro
  • Huis & Tuincadeaukaart- voorlopig alleen in de winkel geaccepteerd
  • CASBA of Trendhopper cadeaukaart - voorlopig alleen in de winkel geaccepteerd
  • VVV cadeaukaart - voorlopig alleen in de winkel geaccepteerd

Al meer dan 40 jaar is CASBA Wonen & Slapen een vertrouwde woninginrichter in Zuid-Holland. CASBA.nl is van begin af aan een CBW-erkende woonwinkel, jouw aanbetaling is bij ons veilig. Via een veilige connectie wordt je versleutelde betaling verzonden. Om je gegevens tijdens het bestel- en betaalproces te beveiligen, gebruiken we Secure Locket Layer (SSL). Zo wordt de informatie onleesbaar voor anderen. De website casba.nl is beveiligd (herkenbaar aan het slotje bovenaan in de browser en 'https').

Aanbetaling

In sommige gevallen vragen wij om een aanbetaling te voldoen. Heb je een (online) bestelling geplaatst en een aanbetaling gedaan? Dan kun je bij het ophalen van je bestelling het restant bedrag betalen in de winkel of bij bezorging pinnen aan huis.

iDEAL

Log via iDEAL in bij de vertrouwde omgeving van je bank om via deze manier te betalen. Betalen via iDEAL gaat bij ons via Buckaroo en is net zo veilig als (online) bankieren.

Creditcard

Met de MasterCard of VISA creditcard kun je bij CASBA betalen. Je creditcardgegevens worden vergrendeld veilig verzonden via een SSL-beveiligde server.

Maestro

Betaal in de winkel met pin via Maestro. Liever contant betalen? Dat kan alleen in de winkel.

Cadeaukaarten in de winkel

Het is mogelijk om in onze winkel je cadeaukaart van Huis & Tuin, CASBA, Trendhopper of VVV te gebruiken als betaalmethode. Hiervoor is het kaartnummer met bijbehorende pincode benodigd. Het saldo van cadeaukaarten kan nooit in contacten worden uitgekeerd.