Navigatie
  • Persoonlijk advies & maatwerk
  • Klanten geven ons een 9+
  • De mooiste merken onder één dak
  • 20.000 m2 showroom

UrbanSofa

Ontdek de grootste UrbanSofa showroom van Zuid-Holland bij CASBA. Als Premium Store ontdek je bij CASBA de grootste selectie modellen van dit populaire merk.

Jouw UrbanSofa bank of fauteuil stel je gemakkelijk zelf samen, maar we geven je natuurlijk graag advies. Kies uit diverse opstellingen, een grote diversiteit aan stoffen (meer dan 200 stof- en lederkleuren) en heel veel fijne extra opties. Onze UrbanSofa-specialisten vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast bestaat de collectie van UrbanSofa uit de populairste (boomstam)tafels, eetkamerfauteuils, vloerkleden, salontafels, hoektafels, kussens en plaids. Alles wordt geproduceerd in eigen fabrieken en gemaakt met oog voor detail. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de meubels van UrbanSofa? Voel, zie en beleef de collectie op de begane grond van CASBA.

Bekend van TV

UrbanSofa kun je ook kennen van TV. Zo schitteren iedere zaterdag om 17.00 uur en zondag om 9.30 uur de meubels van UrbanSofa in De Grote Tuinverbouwing op SBS6. Styliste Djamilla stelt met behulp van de meubels van UrbanSofa de mooiste woonkamers samen. Afleveringen van De Grote Tuinverbouwing terugkijken of de gebruikte producten bekijken doe je hier

Personal Shopping

Zeven dagen per week kun je spontaan bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van alle tijd en aandacht van één van onze adviseurs? Maak dan hier een Personal Shopping afspraak. Geef bij het maken van de afspraak jouw wensen door en wij bereiden je afspraak alvast voor, zodat we je echt persoonlijk advies kunnen geven.