Bezorgen & afhalen

Laat je bestelling thuis bezorgen of kom het zelf afhalen in ons magazijn. Deze opties zijn mogelijk bij een online bestelling en een bestelling in een van onze winkels.

BestelwaardeVerzend-/Bezorgkosten
0 - 1497,15 (standaardbezorging)
150 - 24929,95 (standaardbezorging)
vanaf 250,-69,- (bezorging zonder montage door eigen bezorgservice)
 99,- (bezorging inclusief montage door eigen bezorgservice)

Bij CASBA bestellingen met een waarde vanaf 250,- rekenen wij 69,- bezorgkosten mits de levering op een Nederlands adres is. Bij deze bezorging worden je meubels achter de deur geleverd, dit betekent dat de meubels over de eerste drempel bij je thuis bezorgd worden. Op de dag van bezorging word je ongeveer een half uur van tevoren gebeld met een precieze tijdsindicatie.

Kies je voor onze bezorg- en montageservice? Dan zorgen onze ervaren bezorgers bij het bezorgen van je meubels voor alles! Het meubel wordt naar de juiste plek gebracht, uitgepakt en in elkaar gezet. Al het verpakkingsmateriaal gaat met de bezorgers mee terug.

Ophalen in ons magazijn is altijd gratis!

Levertijden

Houd onze website goed in de gaten voor de actuele levertijden. Die vind je op de artikelpagina, in de winkelwagen en bij de check-out. Tijdens de sale en feestdagen zijn er mogelijk langere levertijden. Een groot gedeelte van onze online collectie wordt binnen twee weken verstuurd via DHL of bezorgd door onze bezorgers. Voor maatwerk geldt een langere levertijd die bij onze items in de webshop of winkel is vermeld. Gemiddeld zijn maatwerk items binnen vier tot zes weken bij je thuis bezorgd.

In overleg kunnen wij tegen betaling ook in het buitenland leveren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice door te mailen of bellen.

Met zorg besteld & bezorgd

Bij CASBA Wonen & Slapen betaal je al sinds 1980 veilig en vertrouwd. CASBA Wonen & Slapen is vanaf het begin af aan een CBW-erkende winkel. Zowel in de winkel als online kun je bij CASBA betalen met iDEAL, MasterCard of Visa. Ook je aanbetaling is bij ons veilig. Bij aflevering van de goederen beschikken onze chauffeurs over een mobiel pinapparaat, zodat je het openstaande bedrag kunt voldoen.

Heb je opmerkingen over een geleverde bestelling? Meld het de klantenservice.

Volg je bestelling

Bestelling geplaatst via de winkel of online? Volg je bestelling! Houd je order- en PIN-nummer bij de hand. Deze vind je op de bon onder jouw adresgegevens.