XOOON

Be your own designer!

XOOON gelooft dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Dankzij de eigenzinnige meubelcollectie van XOOON richt je jouw huis in zoals jij het wilt. Wees creatief, durf te mixen en creëer jouw droominterieur met de betaalbare designmeubelen van XOOON. 

Nieuwsgierig geworden? Je voelt, ziet en ervaart de complete collectie van XOOON op de begane grond bij CASBA.  

Lookbook

Alvast vanuit huis inspiratie opdoen? Vraag dan hier het lookbook van XOOON aan. 

3D-kamerontwerper

Ben je toe aan een nieuwe inrichting en kom je er niet helemaal uit? Maak dan een afspraak met één van onze XOOON-specialisten voor een 3D-kamerontwerp. Samen maken jullie een mooi ontwerp van jouw woonkamer en kun je zien wat er allemaal mogelijk is. 

Hoe werkt het?

  1. Maak een afspraak op een dag en tijdstip die jou uitkomen en verzamel alvast plattegronden en foto’s van je woonkamer.
  2. Tijdens een persoonlijke afspraak in de winkel bespreken onze adviseurs wat je wensen zijn, bekijken jullie de meubelcollecties die in de winkel staan en wordt er ter plekke een 3D-kamerontwerp met de door jou gekozen meubels gemaakt. Past die ene bank die je zo graag wilt ook echt bij de rest van je interieur? Wat zijn de mogelijkheden qua indeling of de beste looproutes? Stap voor stap zetten onze getrainde adviseurs jouw woonwensen om in een interieur dat helemaal bij jou past.
  3. Als jullie klaar zijn heb je een duidelijk beeld van hoe jouw nieuwe woonkamer eruit kan komen te zien. Je ontvangt een uitgebreide offerte inclusief een kopie van jouw virtuele woonkamer, zodat je het ontwerp er altijd nog even bij kunt pakken.
  4. Zo kun jij met een gerust gevoel wachten op de komst van je nieuwe meubels!

Een afspraak maken of nog meer lezen over de 3D-kamerontwerper van XOOON? Klik dan snel hier

Personal Shopping

Zeven dagen per week kun je spontaan bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van alle tijd en aandacht van één van onze adviseurs? Maak dan hier een Personal Shopping afspraak. Geef bij het maken van de afspraak jouw wensen door en wij bereiden je afspraak alvast voor, zodat we je echt persoonlijk advies kunnen geven.