De Toekomst

Comfortabel, ergonomisch en een eigentijdse uitstraling, dat zijn de woorden die de relaxfauteuilcollectie van De Toekomst omschrijven. De Toekomst is continu op zoek naar innovatieve en ergonomische oplossingen om ervoor te zorgen dat jij nog beter kunt ontspannen in jouw favoriete relaxfauteuil. Door de diversiteit aan producten en de vele opties, kun je jouw unieke en persoonlijke relaxfauteuil samenstellen. 

Een perfecte relaxfateuil vraagt om maatwerk. Zo kun je bij De Toekomst kiezen voor een maatvoering van small, medium, large, extra larg en zelfs extra extra large. Bij CASBA zijn al deze verschillende maten te ervaren. Qua functionaliteiten kun je ook alle kant op. Van een verstelbare rug met gasveer, een motorisch verstelbare rug en voetklep, elektrische topswing, tot een sta-op systeem. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie van De Toekomst? Voel, zie en beleef de collectie op de tweede etage van CASBA.

Personal Shopping

Zeven dagen per week kun je spontaan bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van alle tijd en aandacht van één van onze adviseurs? Maak dan hier een Personal Shopping afspraak. Geef bij het maken van de afspraak jouw wensen door en wij bereiden je afspraak alvast voor, zodat we je echt persoonlijk advies kunnen geven.