Montèl

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland. Al meer dan 30 jaar is Montèl toonaangevend op het gebied van banken én fauteuils. Zo heb je bij Montèl de keuze uit meer dan 100 modellen en 1001 mogelijkheden. Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij Montèl koop je topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier. We zeggen niet voor niets: een Montèl is mooi, de prijs nog mooier. 

Wist je trouwens dat de 15 populairste modellen van Montèl standaard op voorraad zijn? Zo kun je jouw bank al binnen 2-3 weken in huis hebben. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de meubels van Montèl? Voel, zie en beleef de complete collectie op de 2e etage van CASBA.  

Video

Neem vanaf je luie bank of stoel een kijkje in onze Montèl afdeling met onze videotour.

Magazine

Alvast vanuit huis de collectie van Montèl ontdekken? Vraag dan hier het magazine aan. 

Personal Shopping

Zeven dagen per week kun je spontaan bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van alle tijd en aandacht van één van onze adviseurs? Maak dan hier een Personal Shopping afspraak. Geef bij het maken van de afspraak jouw wensen door en wij bereiden je afspraak alvast voor, zodat we je echt persoonlijk advies kunnen geven.