Leolux

Leolux is wellicht het bekendste meubelmerk van Nederland en bestaat al sinds 1934. In de fabriek in Venlo worden, met veel liefde voor het vak, de mooiste designmeubelen gemaakt. De Leolux meubelen passen in ieder interieur en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Met de meubelen van Leolux haal je hoogwaardig comfort in huis. De meubels worden nog echt gemaakt door vakmensen, wat terug te zien is in het ontwerp. De vakmensen laten zich inspireren door kunstenaars en designers en dat zie je terug in de bijzondere vormen en materialen. Ook probeert Leolux zoveel mogelijk materialen dicht bij huis te halen. Zo wordt er gebruik gemaakt van lokaal leer uit Limburg.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de meubels van Leolux? Voel, zie en beleef de inspirerende Leolux collectie op onze designafdeling op de 1e etage van CASBA.  

Personal Shopping

Zeven dagen per week kun je spontaan bij ons binnenlopen. Wil je verzekerd zijn van alle tijd en aandacht van één van onze adviseurs? Maak dan hier een Personal Shopping afspraak. Geef bij het maken van de afspraak jouw wensen door en wij bereiden je afspraak alvast voor, zodat we je echt persoonlijk advies kunnen geven.