3-zitsbank Hampton

De Hampton van Montèl is een moderne elementen bank met een stijlvol uiterlijk. Deze prachtige designbank is volledig af te... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

De Hampton van Montèl is een moderne elementen bank met een stijlvol uiterlijk. Deze prachtige designbank is volledig af te stemmen op uw wensen. Ga je voor een hoekbank of liever voor een 2 of 3-zits? Deze bank is verkrijgbaar in verschillende opstellingen! Creëer uw eigen bank met diverse mogelijke rugkussens of maak er een luxe uitvoering van door de poten te voorzien van audio met bluetooth verbinding. Hoekbank Hampton is uitvoerbaar in de trendkleur van 2020 olijfgroen. Liever een andere kleur? Dat kan! Stel uw bank dan samen naar wens met de 1001 mogelijkheden qua kleur en materiaalsoort.

Reviews voor 3-zitsbank Hampton

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Tips & advies

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Bezorging

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.