3-zitsbank Phillipe

Chique, stijlvol en helemaal volgens de laatste trends: dat is de gloednieuwe Montèl Phillipe. De losse armkussens, stikdetails en hoge... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Chique, stijlvol en helemaal volgens de laatste trends: dat is de gloednieuwe Montèl Phillipe. De losse armkussens, stikdetails en hoge sledepoten geven deze bank extra allure. Zowel de rug als armkussens zijn los en dus keerbaar en aan twee kanten te gebruiken. Daarnaast is de Phillipe standaard uitgevoerd met gratis pocketvering en sandwichschuim voor extra zitcomfort. De Phillipe is een elementenbank en dus naast de 3-zits opstelling ook nog uit te voeren in vele andere uitvoeringen. Dus wil jij m liever als hoekbank, fauteuil of 2-zits? Ook dat kan! Daarnaast is de kleur- en materiaal keuze eindeloos!

Reviews voor 3-zitsbank Phillipe

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Tips & advies

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Bezorging

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.