Bijzettafel set Kristoff

Bijzettafel set Kristoff: moderne set van 2 tafeltjes bij Trendhopper met metalen frame en glasplaat van grijs rookglas. Mooi in... Meer lezen

Kies voor CASBA

Specificaties

  • Breedte 115 cm
  • Hoogte 45 cm
  • Diepte 55 cm
  • Kleur Smoke
  • Merk Trendhopper

Productinformatie

Bijzettafel set Kristoff: moderne set van 2 tafeltjes bij Trendhopper met metalen frame en glasplaat van grijs rookglas. Mooi in het design van deze tafeltjes is dat het tafelblad als het ware zweeft boven de metalen tafelpoten. Wil jij een onderscheidende salontafel kopen dan is Kristoff wat voor jou. En natuurlijk ook als je graag 2 matching bijzettafels of een bij elkaar passende bijzettafel en hoektafel wilt hebben. De rechte lijnen in het ontwerp van deze set van de Kristoff-bijzettafels geven volop mogelijkheden als het gaat om woonstijlen. Het design van bijzettafels Kristoff is geschikt voor jou als je houdt van strak en modern, maar ook voor degene die fan is van een kalm Scandinavisch interieur en voor wie houdt van de ferme look van industriële meubels.

Reviews voor Bijzettafel set Kristoff

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Tips & advies

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Bezorging

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.