MAATWERK

Eetkamertafel Bondi

Eetkamertafel Bondi heeft een opvallende, organische bladvorm die kleur geeft aan je interieur. Met een drie-potige stalen frame die voor... Meer lezen

Online kunnen we méér artikelen tonen dan in de winkel staan. Houd er rekening mee dat niet elk artikel in onze winkel te bekijken is. Zeker weten of het item bij ons staat? Bel dan voor je bezoek naar 088-2382900

 

Kies voor CASBA

Productinformatie

Eetkamertafel Bondi heeft een opvallende, organische bladvorm die kleur geeft aan je interieur. Met een drie-potige stalen frame die voor stabiliteit zorgt. Het tafelblad van Bondi is er in twee afmetingen: 230x120cm en 200x120cm en is leverbaar in gebeitst eiken, noten of Ceramic. De eetkamertafel is ook leverbaar in Fenix, een nanotech-materiaal wat gemakkelijk te onderhouden is en zacht aanvoelt. Het stalen frame krijgt een zwarte poederfoating of een andere Epoxykleur uit de Leolux collectie.

Specificaties

  • Merk Leolux

Reviews voor Eetkamertafel Bondi

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.