Kast Carter

Kast Carter: meesterlijk mooie kast op hoog frame bij Trendhopper. De glansrol is bij deze kast weggelegd voor het schitterende... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Kast Carter: meesterlijk mooie kast op hoog frame bij Trendhopper. De glansrol is bij deze kast weggelegd voor het schitterende reliëf op de deuren. De houten kast is diep donkerbruin en hier en daar opgeschuurd om Carter de looks van een vintage kast te geven. Je krijgt dus een unieke kast. Door de speciale bewerking oogt elke kast net even anders. De cirkel in het mystieke patroon op de deuren van kast Carter verwijst naar een Chinese kast. Door het Aziatische en geleefde uiterlijk heeft de wandkast van Trendhopper de allure van een antieke kast. Een eigentijdse draai in het design is het metalen frame met plank tussen de vierkante, hoge poten. Kast Carter is echt een parel in de Trendhopper-kastencollectie. Een geweldige opbergkast die de show steelt in je woonkamer en gaaf is als buffetkast bij je eettafel in de keuken of origineel als linnenkast of kledingkast op de slaapkamer. In de 4 vakken achter de deuren van de hoge wandkast kun je boeken, servies, linnengoed of kleding opruimen. Op de plank plaats je decoratie of manden voor je wasgoed. Bekijk Trendhopper-kasten met eigen ogen in een woonwinkel (vind de dichtstbijzijnde Trendhopper via Vestigingen). Kast Carter kopen bij Trendhopper kan direct in de webshop.

Reviews voor Kast Carter

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Tips & advies

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Bezorging

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.