MAATWERK

Salontafel Mesh

Tafelserie Mesh van Pode is een grafisch prachtplaatje! De wisselwerking van dichtheden en kleuren geeft de tafels een luchtige uitstraling.... Meer lezen

Online kunnen we méér artikelen tonen dan in de winkel staan. Houd er rekening mee dat niet elk artikel in onze winkel te bekijken is. Zeker weten of het item bij ons staat? Bel dan voor je bezoek naar 088-2382900

 

Kies voor CASBA

Wil je dit item in het echt zien?

Kom naar de winkel of maak een afspraak.

casba store

Productinformatie

Tafelserie Mesh van Pode is een grafisch prachtplaatje! De wisselwerking van dichtheden en kleuren geeft de tafels een luchtige uitstraling. De tafels hebben een veelzijdig uiterlijk en is er in twee formaten: de salontafel en bijzettafel. Beide versies kun je uitvoeren met een blad in eiken, ceramic of lak. Het gelaserde stalen frame wordt standaard gepoedercoat in e kleur 'cotton', maar je kunt ook andere kleuren kiezen. De bijzettafel is: ?40cm en de salontafel is: ?70cm.

Specificaties

  • Merk Pode

Reviews voor Salontafel Mesh

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.