MAATWERK

Uitschuiftafel Opi

Uitschuiftafel Opi van bert plantagie is een technisch hoogstandje in een stijlvol jasje. Niet alleen het vaste blad, maar ook... Meer lezen

Kies voor CASBA

Specificaties

  • Merk bert plantagie
  • Levertijd 12 weken of langer

Productinformatie

Uitschuiftafel Opi van bert plantagie is een technisch hoogstandje in een stijlvol jasje. Niet alleen het vaste blad, maar ook het uitschuifblad is optioneel volledig uit te voeren in keramiek of Dekton. Die materialen zijn onderhoudsarm, makkelijk te reinigen, hittebestendig en krasvast. Daardoor is deze tafel zowel plezierig om te zien, als onwijs praktisch. Vraag een offerte aan of ontdek de inspirerende bert plantagie collectie op de Dutch Design afdeling bij CASBA.

Reviews voor Uitschuiftafel Opi

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Tips & advies

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Bezorging

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.