Vitrinekast Gaya 1 deur

Vitrinekast Gaya 1 deur: vitrinekast in zwart bij Trendhopper. Liefde voor visgraat, want wat staat dat chic. Zwarte vitrinekast Gaya... Meer lezen

Kies voor CASBA

Productinformatie

Vitrinekast Gaya 1 deur: vitrinekast in zwart bij Trendhopper. Liefde voor visgraat, want wat staat dat chic. Zwarte vitrinekast Gaya vormt een fantastisch statement in ieder modern interieur. De luxe looks van vitrinekast Gaya worden versterkt door een classy contrast. De binnenkant van de kast is namelijk naturel van kleur, terwijl de rest van de kast donkergrijs, bijna zwart, is. De kast beschikt over verlichting, waardoor je pronkstuk in de kast nog meer accent krijgt. Al met al is het design van de vitrinekast elegant robuust en kwalitatief goed. Alle meubels uit de serie zijn afgewerkt met Lamulux. Een materiaal met het uiterlijk van hout dat niet werkt of krast en licht en sterk is. Een onzichtbaar, maar o zo fijn detail is de softclose. Deuren en la van tv-meubel Gaya sluiten dus altijd soepel en zacht. Vitrinekast Gaya is smal, hoog en praktisch. Achter de glazen deur heb je 3 vakken en eronder 4 lades. Gebruik de kast in je interieur, zoals jou past. Als opbergkast in werkkamer of woonkamer of als smalle buffetkast in je eethoek. Vitrinekast Gaya 1 deur is onderdeel van een meubelserie. Zoek op Gaya om de andere kasten en tafel uit deze Trendhopper-collectie te zien. Vitrinekast Gaya 1 deur kopen, kan direct in deze webshop of in een woonwinkel. Voor de dichtstbijzijnde Trendhopper klik je op Vestigingen.

Reviews voor Vitrinekast Gaya 1 deur

Voor dit product zijn nog geen reviews geplaatst.

Tips & advies

Bij CASBA Wonen & Slapen staan we voor je klaar met praktische tips en persoonlijk advies. Hoe krijg je die vlek uit je bank? Past stof of leer beter bij je huishouden? Hoe groot moet je eettafel zijn? Bekijk onze tips op onze speciale pagina!

Bezorging

Wil je dit item laten bezorgen? Geen probleem! Eventuele bezorgkosten worden automatisch verrekend in je winkelwagen. Informatie over de levertijd ontvang je na bestelling per e-mail. Ook kun je meubels zelf afhalen. Links van de hoofdingang (400 meter verder) vind je het magazijn, onder de naam Rijneke Logistics.