Duurzaam

Bij CASBA willen we de wereld een stukje mooier achterlaten dan we haar vonden. Dat doen we niet alleen door mensen te helpen hun huis mooier te maken, maar ook door duurzame keuzes te maken. Duurzaamheid is een breed begrip en je kunt nooit alles 100% doen. Daarom kiezen we ervoor ons te focussen op de volgende elementen:

Duurzame merken

Al meer dan 40 jaar verzamelen we de mooiste merken onder één dak. Meer en meer kiezen we voor mooie merken die ook nog eens duurzaam zijn. Zo verkopen we het eerste circulaire matras en banken, fauteuils en eetkamerstoelen gestoffeerd met stof van gerecyclede petflessen. Daarnaast vinden we het belangrijk de Nederlandse meubelindustrie te omarmen en kiezen we steeds vaker voor lokaal ontworpen en/of geproduceerde meubels, zoals de inspirerende collecties van Auping, Leolux, Évidence, Bree’s New World en Silvana.

Kwaliteit

Kies je voor een kwalitatief meubel van CASBA, dan ben je ervan verzekerd dat je er vele jaren plezier van hebt. En precies dat vinden wij belangrijk. Een meubel die je bij CASBA koopt is geen wegwerpproduct, maar een meubel waar je trots op bent, graag laat zien én na jaren van liefdevol gebruik weer doorgeeft aan de volgende generatie. Koop je bij ons een nieuwe bank? Dan vragen we je altijd of je al een bestemming hebt voor je oude bank. We zien het liefst dat je een ander blij maakt met jouw oude bank. Als je hier hulp bij nodig hebt, dan halen we graag jouw oude bank op en zorgen wij voor een duurzame bestemming. Zo werken wij samen met verschillende kringloopwinkels in de regio. Kan jouw oude bank niet meer gebruikt worden? Dan zorgen we dat de verschillende materialen worden gerecycled.

Kies bewust

Wij vinden het geen probleem als je nog even een nachtje slaapt over je aankoop. We willen namelijk dat jij bewust kiest voor één van onze mooie woon-, slaap- en designmeubelen. Daarom laten we online zoveel mogelijk foto's zien, zorgen we voor een goede omschrijving en kun je altijd even bellen met één van onze adviseurs, zodat jij bewust een aankoop doet. Zo zorgen we dat jij 100% zeker bent van je aankoop en kunnen we onnodig retourneren voorkomen. In de winkel kun je het item dat je op het oog bent eerst voelen, zien en beleven. Zo ben je altijd zeker van de juiste keus.

Duurzaam verstuurd

Dagelijks krijgen wij veel producten aangeleverd in dozen. Dozen die we niet meer nodig hebben, maar nog wel goed zijn, bewaren we voor het versturen van onze webshoporders. Zo kan het zijn dat je soms een doos ontvangt met een andere tekst of sticker erop. Weet dan dat dit een duurzame keuze van ons is. Op deze manier proberen we zo min mogelijk karton te verspillen en toch jouw bestelling zo veilig mogelijk verpakt te verzenden.

 

Lekker duurzaam

Stof gemaakt van petflessen
Stof gemaakt van petflessen
Auping Evolve
Het eerste circulaire matras ter wereld
Kies bewust
Kies bewust
Duurzaam verwarmen en koelen
Duurzaam verwarmen en koelen
Papier en plastic nemen we gescheiden mee terug
Papier en plastic nemen we gescheiden mee terug
 
 
 

Duurzame producten